pátek 18. června 2010

Návrat do dětství

Nová jarní kolekce Miu Miu doslova pobláznila celý módní svět. Záměrně píši módní, protože nezasvěcenému člověku při pohledu na potisky roztomilých kočiček, vlaštovek a kytiček zřejmě zůstává rozum stát. A ani módní nadšenci, kteří hrdě prohlašují, že nepodléhají módním trendům, načež následně pobíhají po městě na platformách s pejsky, nemůžou popřít, že tyto potisky nápadně evokují vzory dětských bryndáčků, dupaček a jiných potřeb vhodných pro děti předškolního věku.




Móda má být hravá, uvolněná, jak je ale vidět, hranice mezi touto hravostí a infantilností je velmi tenká. A ne ze všeho, čím nás návrháři zahrnou, stojí za to udělat módní hit sezony. Obléct se do jarní Miu Miu kolekce, v lepším případě se budou ostatní domnívat, že se snažíte vrátit do svých školních let, v tom horším, že jste si zapomněla převléct svůj noční úbor.



A v tom nejhorším budete vypadat jako Keira Knightley, které k dokonalosti chybí už jen mašličkou stažená ofina.
A jaký je Váš názor na tento módní hit?

1 komentář:

Katka řekl(a)...

Tie nohavice na tretej fotke sa mi pacia... A tie lastovickove potlace nie su az take hrozne no.. ked prizmurym vsetky oci, vedela by som si to predstavit na nejakej vesticke (ktoru nenosim :)) A BTW ja tym ich opatkom neviem prist na chut! A tie macicky su fakt zlé