pátek 28. května 2010

MFF Cannes 2010

Letošní mezinárodní filmový festival v Cannes nebyl tradičně jen přehlídkou filmů, ale také nabýskaných celebrit a reklamou pro nejslavnější návrháře z celého světa. Komu to slušelo a kdo se má ještě co učit?


Salma Hayek vsadila na rudou róbu z dílny Gucci, která zvýraznila její ženské křivky.


V bílých koktejlkách značky L´Wren Scott, které krásně kontrastují s její snědou pletí, zazářila v Cannes Naomi Campbell.

Marion Cotillard je ztělesněním pařížské elegance, ať už si vyrazí v šatech nebo této třpytivé "kombinéze" značky Lefranc Ferrant.

Liya Kebede v řasených šatech Balenciaga.

Další herečkou, která oblékla Gucci, byla Kate Beckinsale.

Karolína Kurková se již několikrát ve společnosti objevila ve smokingu. V tomto případě doplnila zářivé Armani sako džínami s cigaretovými nohavicemi, které zvýranily její dlouhé nohy, a výsledek byl dokonalý. Malý otazník zůstává pouze nad volbou psaníčka.


Juliette Binoche (v Givenchy) chtěla zřejmě působit ležérně, nicméně vršek s bílou rozhalenkou herečce příliš nelichotí a na eleganci jí nepřidává ani póza s rukama v kapsách. Trefou do černého jsou však páskové boty na vysokém podpatku, nezbytný doplněk kalhot tohoto střihu.

Jennifer Lopez v róbě Roberto Cavalli.

Eva Herzigová vsadila na svoji oblíbenou značku Dolce & Gabbana, tentokrát v podobě černých krajkových minikoktejlek.

Ellen Barkin oblékla svítivě rudé pouzdrové šaty L'Wren Scott. Pokud ale za zády neschovává kabelku stejné barvy a materiálu, jako svoje superdlouhé špice, tak můžu říct jediné - přezout!

Diane Kruger zůstala opět věrná značce Chanel, jejíž vintage šaty oblékla v Cannes. Dlouhé psaníčko je zajímavým, ale decentním doplňkem.

Carey Mulligan je často přirovnávána k Audrey Hepburn. V dlouhých šatech Azzaro s třpytivým límečkem a velkou mašlí z ní nenucená elegance jen čišela. Že by nová módní ikona?

Žádné komentáře: